Wie zijn wij?

PLUS Koot is dé service supermarkt van Abcoude en omstreken. Gelegen in de gemeente De Ronde Venen, op een steenworp afstand van Amsterdam en nabij de snelweg A2. Dankzij de ligging nabij deze belangrijke verkeersader zijn al uw dagelijkse boodschappen altijd bereikbaar!.

Gesloten
Openingstijden vandaag: 08:00 - 20:00
 • Maandag

  08:00 - 20:00

 • Dinsdag

  08:00 - 20:00

 • Woensdag

  08:00 - 20:00

 • Donderdag

  08:00 - 20:00

 • Vrijdag

  08:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 20:00

 • Zondag

  12:00 - 18:00

 • 21/01/2021 01:27 lokale tijd

Beschrijving

Bij PLUS Koot betekent aandacht:

Aandacht voor de klant, de medewerker, de lokale omgeving en de producten.

Voor vele Abcoudenaren is onze winkel een sociale ontmoetingsplek. Op deze plek doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Ons team helpt u graag bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Op de verschillende (vers)afdelingen staan deskundige medewerkers voor u klaar voor advies en helpen wij u graag aan een product naar uw wens.

U vindt bij ons onder meer een uitgebreid assortiment (buitenlandse) kazen, vleeswaren, brood en een ambachtelijke slagerij waar onze slager vele producten zelf produceert. Ons assortiment is verrijkt met bijzondere (lokale) producten. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende Amsterdamse ossenworst van de firma Woorts, lamsvlees van de familie Korver uit Baambrugge, de Graafstroom kaas gemaakt met melk van boeren uit Abcoude en ambachtelijke lekkernijen van Bakkerij Voordijk. Ons streven is u altijd een compleet en verrassend assortiment te bieden.

Niet alleen goede producten zijn voor ons belangrijk. Ook de herkomst van de producten en het welzijn van de producent zijn van groot belang. Het uitgebreide assortiment biologische en fairtrade producten laat zien dat PLUS Koot oog heeft voor de omgeving. Onze ambachtelijke slagerij biedt een breed scala aan biologisch vlees, vleesvervangers en verantwoord vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ons rundvlees van het ras Blonde d ’Aquitaine is niet alleen zeer smaakvol, het is door de duurzame en diervriendelijke manier van produceren ook nog eens bekroond met twee Beter Leven sterren.

Het behouden van een goed leefklimaat in Abcoude is iets waar PLUS Koot zich voor inzet. Dit gebeurt niet alleen in de vorm van sponsoring of ondersteuning van veel verenigingen en stichtingen, maar ook door samen te werken met andere lokale ondernemers. De inmiddels veel gebruikte AbcoudeCheque draagt bij aan het behouden van een gezond, uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod in Abcoude.

Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

Location
Telefoonnummer

0294-224007

Website

https://www.plus.nl/

mood_bad
 • Nog geen reacties op het moment.
 • chat
  Beoordeling toevoegen