Wat

Zideris heeft haar locatie"Windmolen 75" ook beschikbaar gesteld voor de Pop-up festivals ten behoeve van uitreiking regentonnen. Bekijk ook de Flyer via de link bij "uitleg"

Waarom

Na het grote succes van de regentonnenactie houdt Stichting Inwoners Voor Inwoners (IVI) verschillende pop-up festivals in de gemeente. Deze festiviteiten onder de naam “Buurtfeestje” staan in het teken van het thema ‘duurzaamheid’. Samen met de Energieke Rondeveners, Van Walraven, Waterschap Amstel, Gooi & Vecht en de gemeente, wil IVI mensen stimuleren bewuster met water om te gaan. Begin maart worden er 4 pop-up festivals in verschillende dorpen van De Ronde Venen gehouden. Het is een feestelijke middag met muziek, informatie en gezelligheid. Ook kunnen de inwoners die ingeloot zijn voor een regenton deze ophalen op de door hun gekozen locatie. Tijdens het buurtfeestje is er met het rad van geluk ook nog een regenton te winnen en andere leuke prijsjes.

Voor wie

Pop-up festivals op meerdere plaatsen in De Ronde Venen

Begin maart worden er 4 pop-up festivals in verschillende dorpen van De Ronde Venen gehouden. Het is een feestelijke middag met muziek, informatie en gezelligheid. Ook kunnen de inwoners die ingeloot zijn voor een regenton deze ophalen op de door hun gekozen locatie. Tijdens het buurtfeestje is er met het rad van geluk ook nog een regenton te winnen en andere leuke prijsjes.

Buurtfeestje van Inwoners voor Inwoners
Het buurtfeestje trekt dwars door De Ronde Venen langs wijken en dorpen. Het evenement ademt de sfeer van een gezellige buurtontmoeting uit. Dit festival biedt voor ieder wat wils, met muziek, informatie over duurzaamheid en gezelligheid, de entree is gratis. En heeft als doel om buurtbewoners dichterbij elkaar te brengen en duurzaamheid te stimuleren. Maak er samen een feestje van.

De locaties in De Ronde Venen, waar en wanneer deze gehouden worden:
Mijdrecht: Woensdag 8 maart van 1900-2130
Windmolen 75 3642 DA Mijdrecht
Baambrugge: Vrijdag 10 maart van 1900-2130
Dorpshuis De Vijf Bogen Prinses Margrietstraat 10 1396 JX Baambrugge
Amstelhoek: Zondag 12 maart van 1400-1700
Buurtvereniging Ons Streven Engellaan 3 1427 AK Amstelhoek
Vinkeveen: Dinsdag 14 maart van 1400-1700
Maria-Oord Herenweg 69 3645 DH Vinkeveen

Uitleg

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie

Bekijk hier de Flyer voor Pop-up Festival Mijdrecht

Locatie
Categorieen
Plaatsnamen
Contact informatie
klantcontact@zideris.nl
088-5132513
https://www.zideris.nl/locaties/proostdijstraat/
mood_bad
  • Nog geen reacties op het moment.
  • chat
    Beoordeling toevoegen