Wat

Korenfestival 'BeKOORlijk Abcoude' in aantocht!
Op zaterdag 25 mei zullen in de Dorpskerk van Abcoude wederom vele koren uit de hele regio hun stem laten horen. U kunt te allen tijde binnenlopen om een of meer koren te beluisteren. Iedereen mag meegenieten van het plezier dat de diverse koren uitstralen! WELKOM, de toegang is gratis, maar u mag een vrijwillige bijdrage doen bij de uitgang.
Tijd: 10 tot 17 uur

Waarom

van ons mag iedereen, jong en oud, meegenieten van de muziek die de koren op 25 mei laten horen, daarom staan de deuren van de Dorpskerk van 10 tot 17 uur open en kan iedereen die dat wil gratis naar binnen stappen om één of meer koren te beluisteren. Intussen zal ons mooie dorp bruisen van activiteit, immers de Open Atelierroute vindt tegelijkertijd plaats.

Voor wie

Iedereen is welkom. De kerk opent haar deuren om kwart voor 10. Om 10 uur is de officiële opening door zangeres en dorpsgenoot Trijntje Oosterhuis, vervolgens treden 20 koren op, waaronder het jubilerende Creatoonkoor en het kinderkoor Ismaël, aan elkaar gepraat door onze dorpsgenoten Marry Jansen Kin en Jeroen Dirks.

Uitleg

Zingen brengt mensen samen. In dit korenfestival dat iedere twee jaar plaatsvindt laten we iedereen die dat wil meeluisteren naar het plezier dat 20 koren uit de gehele regio met hun stem zullen uitdragen. Een van de koren is het Creatoonkoor, dat in 2008 het initiatief nam om dit festival te starten. Intussen is de organisatie in handen van 6 mensen uit de diverse koren die Abcoude rijk is.

 

Locatie
Plaatsnamen
Contact informatie
bekoorlijkabcoude08@gmail.com
https://www.bekoorlijkabcoude.nl
mood_bad
  • Nog geen reacties op het moment.
  • chat
    Beoordeling toevoegen