Wat

Er zijn op dit moment circa 30 inwoners aangesloten bij dit initiatief om gezamenlijk in Abcoude en/of Baambrugge in eigen beheer een wooncomplex te realiseren met hun eigen wensen. Stelt u zich eens voor dat u zelf kon meebeslissen hoe u in de nabije toekomst met uw partner of alleen kunt gaan wonen. Allerlei wensen die u heeft mag inbrengen. Samen met uw toekomstige buren, architecten en bouwbedrijven uw droom wooncomplex realiseren.

Waarom

Er wordt niet gebouwd wat we graag willen en daarom hebben we zelf het initiatief genomen en zijn op zoek gegaan naar inwoners met hetzelfde idee en motivatie om dit werkelijk mogelijk te maken. Van begin tot eind de touwtjes zelf in handen. Met als belangrijkste doel kwaliteit van wonen en bijkomend voordeel tegen een eerlijke prijs.

Voor wie

Een wooncomplex voor senioren (alleenstaand of koppels) waar het echt leuk en gezellig is met elkaar dat is het “het dik voor elkaar huis” wat wij graag samen willen realiseren .
Een uitdaging die in Abcoude/ Baambrugge al in volle gang is. Maar zeker de moeite waard is om elders in De Ronde Venen op gang te brengen om daar eens met elkaar over te dromen. Wilt u de voortrekker zijn in u eigen dorp en wilt u dat wij een podium creëren laat het ons weten: info@inwonersvoorinwoners.nl

Uitleg

Bereidt u zich voor op uw oude dag? U bent gesteld op uw privacy en u wilt zelfstandig blijven wonen? U woont het liefst met gelijkgestemden in een veilige en gezellige omgeving? Een wooncomplex met alle comfort voor een gezellige en onbezorgde oude dag. Dat lijkt u wel wat! Dat moet toch mogelijk zijn! Daar gaan we voor! Natuurlijk kunt u zelf koken maar een vorkje prikken  in het gezamenlijke bewonersrestaurant is natuurlijk ook een optie. Natuurlijk zijn familie en vrienden hartelijk welkom en zij kunnen ook nog gezellig mee eten.  In de bijbehorende logeerkamer kunnen ze zelfs een overnachting boeken. Hoe leuk is dat! Het lijkt wel een hotel! Daarnaast zijn er alle mogelijke faciliteiten en diensten. Een bewonersconsulent houdt regelmatig spreekuur en helpt u met allerlei zaken op weg. Een boodschappenservice, kapper en/of pedicure aan huis, eigen vervoersdienst. Indien er een hulpvraag en/of zorg nodig is dan wordt dat snel samen opgelost. In dit wooncomplex staat u er nooit alleen voor. Daar wonen we samen met elkaar! Het Dik Voor Elkaar Huis

Locatie
Categorieen
Contact informatie
info@inwonersvoorinwoners.nl
https://inwonersvoorinwoners.nl/
 • peterhenk
  28/11/2018 op 00:47
  Dit profiel wordt beoordeeld met:sterren

  Dat zou ik ook wel willen!

 • henkverhoek
  15/11/2019 op 16:16
  Dit profiel wordt beoordeeld met:sterren

  Kan ik nog meedoen?

 • Pos
  18/12/2019 op 16:08
  Dit profiel wordt beoordeeld met:sterren

  Mooi initiatief

 • edrossino
  24/10/2020 op 14:32
  Dit profiel wordt beoordeeld met:sterren

  Ik pleit al jaren voor een seniorencomplex voor oud-Abcoudenaren, maar onze gemeente werkt hier niet aan mee. Ik hoop van harte dat dit project doorgang zal vinden!!
  Mijn ouders van 90 zouden dit ook dolgraag willen.

 • Johan IJsebrands
  13/11/2020 op 16:59

  Geweldig initiatief, zal voorzien in een grote behoefte.
  Goed en veilig wonen en elkaar helpen en toch onafhankelijk kunnen zijn.
  Succes met deze actie.

chat
Beoordeling toevoegen