Hoe kunt u

U kunt Inwoners Voor Inwoners op diverse manieren helpen.

Door vriend te worden geeft u aan dat u dit een goede (inwoners) beweging vind en als u een initiatief of voorziening toevoegt maakt u zich zichtbaar voor de andere bezoekers. Maar ook door Inwoners Voor Inwoners letterlijk een handje te helpen steunt u deze beweging al. Uiteraard is het ook mogelijk om Inwoners Voor Inwoners financieel te ondersteunen zodat Inwoners Voor Inwoners een duurzame beweging kan worden.

Door te laten zien dat u vriend(in) wil worden helpt u Inwoners Voor Inwoners

Hier kunt u een account aanmaken om zo meer mogelijkheden op de site te hebben. Zo kunt u initiatieven beoordelen en reacties plaatsen bij de initiatieven. Hier kunt u ook aangeven in welke thema’s u geïnteresseerd bent. Zodat u (als u dit wilt) uitgenodigd kan worden om u kennis en energie te kunnen delen om aan deze zaken een bijdrage te leveren.  Tevens geeft u hier aan in welke thema’s u geïnteresseerd bent. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Als vriend mag u een initiatief toevoegen. Zo laat u andere inwoners zien wat er gebeurt.

Hier kunnen inwoners een initiatief toevoegen die zij zelf opgestart hebben en graag dit podium willen gebruiken om meer bekendheid onder de inwoners van de gemeente of u eigen kern te genereren. Hiervoor maakt u een eigen account aan(als u al vriend bent kan dit onder dezelfde account), zodat alleen u bepaalt wat er op komt te staan en als u later nog iets wil wijzigen dit ook door u zelf gedaan kan worden. Hier is veel mogelijk. U kunt hier foto’s plaatsen of een video laten zien maar ook u bedoeling uitleggen waarom u dit initiatief gestart bent. Wellicht heeft u dan ook geen eigen website nodig, maar u kan ook een link maken naar u eigen website.           Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Als ondernemer of organisatie helpt u ook door u activiteit als voorziening toe te voegen.

Hier kunnen organisaties of bedrijven zich verder profileren (via googlemaps zijn zij al zichtbaar) hier kunt u net als bij de initiatieven dit podium gebruiken om zich bij de inwoners te profileren. Hier vragen wij van commerciële bedrijven een bijdrage voor van 250.- per jaar (deze gelden worden gebruikt om de stichting Inwoners Voor Inwoners verder te kunnen ontwikkelen)  Hier zitten dezelfde mogelijkheden als bij initiatieven en mag bijvoorbeeld onbeperkt gebruikt worden. Zodat dit ook voor deze organisatie’s en bedrijven een actuele weergave kan blijven en de regie ook bij deze voorziening blijft.

Een handje helpen met het onderhouden van deze duurzame organisatie. We kunnen hulp gebruiken bij:

  • Het onderhouden van de website
  • Sociale media activiteiten zoals een Vlogger/ Facebook/Instagram/youtube
  • Administratie
  • Mail organiseren
  • Het ondersteunen van het magazine team
  • Het organiseren van thema bijeenkomsten
  • Bij de lancering van onze website

Donateur worden

U kunt ook donateur van Inwoner Voor Inwoners worden. De Stichting Inwoners Voor Inwoners is een initiatief van en voor inwoners uit De Ronde Venen.

Het bestuur bestaat momenteel uit: Henk Verhoek (Inwoner, Amstelhoek), Peter Pos (Inwoner Mijdrecht) en Madelon van der Jagt (Inwoner Amstelhoek)
U kunt u vanaf 2021 aanmelden als donateur van Stichting Inwoners Voor Inwoners.

De stichting zet zich in om de inwoners van De Ronde Venen bewust te maken van de kansen die er voor inwoners zijn om met elkaar de regie te houden/krijgen over onze eigen leefomgeving  en de betrokkenheid van inwoners te vergroten.

De stichting wil dit verwezenlijken door te informeren, te verbinden en  inwoners(initiatieven) een podium te bieden .

U kunt uw donatie doen op rekening nummer: NL57 RABO 0361898754
Ten name van: Stichting Inwoners Voor Inwoners. Omschrijving: Donatie IVI